Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, najavili su početak snimanja najnovijeg filma o čuvenom tajnom agentu, koga će opet igrati Danijel Krejg, a koji će, posle nekoliko decenija, ponovo biti sniman na Jamajci, a glavni negativac je oskarovac Rami Malek.

Od Alberta R. Brokolija iz kompanije EON prodakšens i studija Metro Goldvin Majer, a u režiji Kerija Džodžija Fukunage, dolazi film u kojem Danijel Krejg peti put tumači lik agenta 007, koga je stvorio Jan Fleming. Reditelj, Keri Džodži Fukunaga potvrdio je da će, pored Krejga i Maleka, uloge tumačiti i Rejf Fajns, Naomi Haris, Rori Kinir, Li Sejduks, Ben Višso, Džefri Rajt, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Denčik, Lašana Linč, Bili Magnusen.

U 25. izdanju, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci.

Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj Feliks Lajtner, moleći ga za pomoć.

Misija, u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika, ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom. Novi film o agentu 007 snimaće se u studiju Pajnvud u Ujedinjenom Kraljevstvu, u Londonu, Italiji, na Jamajci i u Norveškoj. Producenti filma su izjavili: „Uzbuđeni smo što se 25. film o Bondu vraća na Jamajku, sa Danijelom koji po peti put tumači ovu ulogu. Vraćamo se na mesto gde je Fleming stvorio ovaj legendarni lik i gde su snimani „Doktor No“ i „Živi i pusti druge da umru“.

Očekuje se da ovaj nastavak u bioskope stigne 9. aprila sledeće godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.