Kanadski pop pevač Džastin Biber otkrio je da mu je dijagnostikovana lajmska bolest, kao i da su mu prethodnih nekoliko godina bile veoma teške, prenose mediji.

https://www.instagram.com/p/B7EnV5VHEYp/?utm_source=ig_embed

Nije trebalo mnogo vremena da prođe nakon što je Biber snimljen na ulici u prilično lošem stanju i da počnu nagađanja o tome da kanadska megazvezda ima problema sa drogom.

Ipak, 25-godišnji pop pevač objavio je na Instagramu da za njegovo loše stanje nisu odgovorne droge, već bolesti.

„Nekoliko teških godina je iza mene“, napisao je Biber otkrivajući da su mu lekari dijagnostikovali lajmsku bolest, ali i da godinama pati od hronične virusne infekcije.

Lajmsku bolest šire krpelji, a ona u početku uzrokuje osip, groznicu, bolove u glavi i malaksalost. Može da dovede do paralize facijalnog nerva, jakih bolova u zglobovima, teških glavobolja i srčanih palpitacija.

Čak i kada se izleči, mesecima kasnije simptomi mogu ponovo da se jave.

„Ljudi misle da sam na metu (meta-amfetaminima), ali ne shvataju da mi je nedavno dijagnostikovana lajmska bolest, a da sam u prethodnom periodu imao težak slučaj mononukleoze, koja je uticala na mozak i moje sveukupno zdravstveno stanje“, naveo je pevač.

Biber je dodao da uzima terapiju, a da će sve otkriti u predstojećem dokumentarcu o svom životu, koji će biti emitovan na Jutjubu.

„Videćete protiv čega se borim i pobeđujem. Vratiću se bolji nego ikada pre“, istakao je Biber.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.