Illusions Open Air Weekend otvara sezonu letnjih festivala, spektakularnim lineup-om,  07. i 08. juna u Luci Beograd. Illusions Open Air Weekend je idealna prilika za ljubitelje  dobrog zvuka i vizualne umetnosti, da se podsete kako Beograd zrači u letnjoj sezoni  dobrog provoda.  

Prvi dan Illusions Open Air, nastupaće jedan od najtraženijih techno producenata i DJ-eva,  Reinier Zonneveld, koji je osvojio svet svojim nesvakidašnjim muzičkim umećem, njegov  muzički talenat istinski dolazi do izražaja u njegovim fascinantnim nastupima, gde prolazi  kroz svoju impresivnu diskografiju. Poznato je da je izvodio noćne live setove, spontano  kreirane, hraneći se energijom plesnog podijuma u uzajamnoj sinergiji. Predstavio je set kao  novi model veštačke inteligencije, koji se manifestuje u dinamici zajedničkih setova sa  veštom selekcijom i miksovanjem AI tehologijom. Ovim izumom napravio je istoriju  postavljanjem novog Ginisovog svetskog rekorda za najduži elektronski muzički live  nastup. Miljenica beogradske publike, po drugi put u Beogradu, Kasia, sa svojim  autentičanim pristupom zvuku i nastupu, energične melodične techno selekcije, stvaraju  majstorske setove i atmosferu u kulturi rejva. Vrlo autentična, Onyvaa, DJ I producent, koja  se jako brzo uzdiže na globalnoj techno sceni, tokom njenog nastupa možete očekivati  energično putovanje koje je inspirisano zvucima Detroita i ranih 90-ih godina techno scene. 

Već nekoliko godina prepoznatljivo ime na regionalnoj elektronskoj muzičkoj sceni DJ i  producent Nebs Jack , sa već usvojenim muzičkim stilom, stvara jedinstvenu i fantastičnu  kombinaciju, veštim miksovanjem i selektovanjem raznovrsnih žanrova.  

Drugi dan Illusions Open Air, po drugi put nastupa The Element, njiohov nastup je  apsolutno sve prisutne ostavio bez daha.The Element je jedan od traženijih umetnika sa  više od 30 godina iskustva u melodičnoj house i techno muzici, svirajući sa najvećim  izvođačima na svetu, svoje muzičko putovanje odveo je na nove nivoe. Talenat u usponu  Adam Sellouk je na elektronskoj muzičkoj sceni, poznat po privlačnom spoju melodičnog,  progressive techno house-a, sa primetnim izdanjima i nastupima, brzo se etablirao kao  umetnik koji se mora pratiti. Zatim, Disfreq DJ duo, njihovu muziku podržavali su svi  renomirani artisti, izdanje ‘Essa Mina’ je prikupilo preko milion Spotify strimova i do danas  ostaje čvrst favorit za Solomuna, dok je takođe video ogroman uspeh na njegovoj  izdavačkoj kući. Pesme sa njihovih label-ova „All My Friends“ i „Gotta Be Big“ EP-a su  takođe predstavljene kao dve najprodavanije na Beatport-u. Postepeno su oblikovali svoj  zvuk već gotovo deceniju, inspirisani acid gruvom, analognim zvukom, ostvarili su  jedinstveni stil, usmeravajući svoj zvuk i energiju prema rejv sceni, uhvatili su energičan stil  kao nijedan drugi, sa trakama koje se kreću od mračnog techno-a, do tech house-a. Domaća  podrška, Vahicabi, svojim snažnim i ludim mračnim techno setovima „razbija sve prisutne  na komade“, ostavljajući goste spuštenih na zemlju. Karakteriše ga odlično miksovanje  brzih numera, veoma talentovanih, suptilno im dodajući melodičnog, mračnog disco i funky  zvuka.  

Illusions je jedan od zapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti  u regionu, koji predstavlja jedinstven Melodic Techno zvuk. Dovodeći najprestižnije  izvođače, kao i impresivnim vizualnim efektima, premašuje rekord, sa ciljem da domaću  publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.  

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji Illusions to  planira da postavi u 2024-toj godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz  pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju. 

Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix-a i u  knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na  Illusions žurkama 2024. 

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite gigstix

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.