Dveri: Obradović kandidat za predsednika Srbije, ako ne bude zajedničkog kandidata opozicije

1
Foto Nedeljnik

(Beta) – Pokret Dveri saopštio je danas da, ukoliko ne bude zajedničkog kandidata opozicije na izborima za predsednika Srbije, njihov kandidat biće predsednik tog pokreta Boško Obradović.

“Do sada niko nije, osim kuloarskih priča, izašao sa nekim drugim zvaničnim predlogom. I pravi je trenutak da pitamo: ko je među liderima opozicije bolji kandidat od Boška Obradovića i zbog čega?”, naveo je u saopštenju potpredsednik Dveri Ivan Kostić.

Prema njegovim rečima, ako opozicija ponudi boljeg kandidata za predsednika države, Dveri su spremne da o tome razgovaraju, pa čak i povuku kandidaturu Boška Obradovića.

1 KOMENTAR

  1. U prevodu – ako zajednički kandidat ne bude Boško, onda nećemo sa ostatkom opozicije. Pa evo ovako – kao što sam svojevremeno komentarisao i Vulina, podržavam, izađi sam na izbore i proveri se. Da se sutra ne bi krili u nekoj koaliciji i kao Vulin sisali krv narodu a nemaju nikakvo uporište u biračkom telu. Ali šta ćeno ako Boško dobije baš malo glasova ? Hoće li se povući u tihovanje ? Hoće li javno podržati nekog drugog ? Koji je njegov plan ?

Comments are closed.