Dveri izabrale nove funkcionere, Radmila Vasić potpredsednica

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV)

(Beta) – Na današnjem Saboru pokreta Dveri, održanom u Kragujevcu, usvojene su izmene i dopune programa tog pokreta, a za novu potpredsednicu izabrana je dosadašnja predsednica beogradskog odbora Dveri Radmila Vasić.

Kako se navodi u saopštenju tog pokreta, Sabor je podržao dalji rad tog pokreta na formiranju još šireg opozicionog predizbornog saveza u formi Patriotskog bloka za nastupajuće izbore 3. aprila, kao i započetu referendumsku kampanju protiv najavljenih promena Ustava.

Za novog direktora Dveri izabrana je Sanja Vujanović, a za nove članove Predsedništva dosadašnji potpredsednik Izvršnog odbora Dveri Slaviša Miletić iz Loznice, kao i trojica lekara – Marko Radulović iz Majdanpeka, Dragan Branković iz Aleksinca i Milan Roganović iz Čačka, koji je istovremeno i predsednik stručnog saveta Dveri za bioetiku.

Kako je saopšteno, danas će u Kragujevcu, u sali Skupštine grada, biti održano i prvo predizborno predstavljanje Srpskog pokreta Dveri i Patriotskog bloka.

1 KOMENTAR

  1. ajde ajde buduci predsednice, samo jako, da proteramo homoseksualce bar iz javnog zivota, nek rade kod kuce sta im je volja

Comments are closed.