Rasim Ljajić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao da su u Novom Pazaru hospitalizovane 104 osobe, što je dobro, jer su pre nekoliko dana bilo 123 pacijenta na različitim odeljenjima.

Кako je istakao, dve najbolje stvari u lošoj situaciji su otvarnje kovid bolnice i to što trenutno ima veliki broj lekara – četrdeset dvoje lekara i srednjeg medicinskog osoblja zajedno.

Ljajić je rekao da danas odlazi 13 lekara, a dolazi novih 12. Ističe da se pokazala solidarnost onda kada je bila neophodna.

Кomentarišući vest da su u Sjenici preminule dve osobe (46 i 59 godina) od posledica kovida 19, a koje nisu primili na lečenje u Užicu nakon čega su se sanitetom vratili u Sjenicu, Ljajić je rekao da nažalost ima potvrdu da se to zaista dogodilo.

Naveo je da su mu iz bolnice rekli da je u pitanju neporazum i da su lekari u užičkom domu zdravlja smatrali da u Sjenici postoji odeljenje za smeštaj kovid pacijenta. Ljajić je rekao da u Sjenici postoji odeljenje, ali samo za one koji dođu sa sela, da prespavaju i da se potom transportuju u Užice ili Beograd.

Naglasio je da nema razloga da se bilo šta skriva.

Rasim Ljajić je, povodom vesti da je tročlana porodica u Tutinu preminula od kovida 19, rekao da mu se javio jedan član te porodice koji je laborant. On ga je zamolio da demantuje tu vest. Istakao je da njegov otac koji je imao 89 godina nije preminuo od kovida, kao ni majka (76), koja je preminula od posledica infarkta. Od kovida je preminula njegova sestra koja nije živela s njima i koja je bila u bolnici u Novom Pazaru.

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-442-od-2-jula/

Komentar(1)

  1. Bobby
    2. jula 2020. 10:50

    "Naveo je da su mu iz bolnice rekli da je u pitanju neporazum i da su lekari u užičkom domu zdravlja smatrali da u Sjenici postoji odeljenje za smeštaj kovid pacijenta. Ljajić je rekao da u Sjenici postoji odeljenje, ali samo za one koji dođu sa sela, da prespavaju i da se potom transportuju u Užice ili Beograd." Ово вам је пример Инфективне клинике у Београду, и иначе "омиљени спорт" и других српских клиника. За ово коначно мора да почне да се стреља, друге нема.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.