Dva dana “Senki nad Balkanom”: Tribina Dragana Bjelogrlića kao finale prvog javnog “bindža” u “Parobrodu”

0
Foto: Igor Pavićević

Prvo javno “bindžovanje”, serije “Senke nad Balkanom 2” Dragana Bjelogrlića, završeno je posle dva dana u UK Parobrod u petak uveče.

Bjelogrlić je po završetku maratonskih projekcija odgovarao na pitanja onih koji su imali priliku da prvi pogledaju dugo očekivanu drugu sezonu.

Bjelogrlić je pričao o tome koliko je bilo teško odgovoriti na izazov snimanja druge sezone jedne od najgledanijih serija u Srbiji, istorijskoj pozadini priča koje serija prati, kako su se rađale ideje i nastajali novi likovi, ali i kako su se produbljivali stari koje smo gledali i voleli u prvoj sezoni.

Govorilo se i o bindžovanju, odnosno šta Bjela bindžuje, a da ga je inspirisalo u radu na “Senkama”, ali i o suptilnom omažima domaćim klasicima poput “Otpisanih” i kultnog filma “Ko to tamo peva”.

Oni koji su imali prilike da prvi pogledaju drugu sezonu “Senki” na tribini su sa Bjelogrlićem diskutovali i o muzici koja je ostavila snažan utisak i u prvoj sezoni, ali i o najupečatljivijim scenama. Pitanje svih pitanja bilo je, naravno, ko je pogodio ko je ubica. Uskoro će gledaoci i sami moći da saznaju.

Nedeljnik i UK Parobrod organizovali su u četvrtak i petak prvi javni bindž na kojem su posetioci “u cugu” gledali drugu sezonu „Senki nad Balkanom“ pre nego što je ona puštena na EON platformi.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime