Dušan Kovačević: “Ako nisi vakcinisan, nema ulaska nigde i – doviđenja”

6
Foto: Igor Pavićević

Ovde treba uvesti jednu rigoroznu stvar – nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja, rekao je za portal Nova.rs dramski pisac i reditelj Dušan Kovačević.

Akademik, dramski pisac i reditelj, čiji će novi film „Nije loše biti čovek“ uskoro biti premijerno prikazan, ocenio je u razgovoru za Nova.rs da se nalazimo u nekoj vrsti „mirnodopskog rata“.

„Ne vidimo neprijatelja koji svaki dan oduzima živote. Samo u Srbiji dnevno umire 50 ljudi. To je užasno ozbiljno“, kazao je Dušan Kovačević.

Prvi čovek Zvezdara teatra rekao je i kako iz dana u dan saznaje da su neki glumci, koji se nisu vakcinisali, oboleli od korone „i da imaju ozbiljne komplikacije“.

„Čovek se razboli i ako se vakcinisao, ali ima simptome običnog gripa i ne ide na respirator. To je cilj“, naglasio je Kovačević.

On je poručio i da „ovde treba uvesti jednu rigoroznu stvar – nema ulaska nigde ako nisi vakcinisan i zdravo, doviđenja!“.

6 KOMENTARA

 1. Sta se bune vakcinisani.Oni treba da su zasticeni, ako nisu onda je vakcina fals prica i bas ih briga za nevakcinisane.sta je tu sporno.

 2. Zar nije vreme za ispitivanje vakcina i po nekoliko godina, pa i deceniju?
  Znamo li dalekosezne efekte ove vakcine?
  G-dine Kovacevicu, kako sa sigurnoscu znate da ovu vakcinu treba preporuciti?
  Pozdrav

 3. Ја просто не могу да верујем да су ово речи које је изговорио Душан Ковачевић!!??!!?! 😳😱😱

 4. Pa on je kao neki demokrata vajni, a ovamo bi zavodio diktaturu?
  Tačno se vidi koliki je licemer i da je mućak ispao iz komunjaraskog legla.

 5. Dzabe covece!
  Tupavim antivakserima ne vredi pricati, a vlast im non stop piri u ‘ladnu corbu da bi za nju glasali i nema sanse da nesto konkretno preduzme i to bi bilo to!

Comments are closed.