Đurić pokazao očev izveštaj iz Zemunske bolnice: “Podneću krivičnu prijavu protiv Vučića i Lončara zbog laži koje su izneli o meni, ako mi se ne izvine…”

5

Petar Đurić, čovek koji je tokom protesta u utorak uveče u Beogradu rekao da mu je otac preminuo jer nije bilo dovoljno respiratora u Zemunskoj bolnici, odgovorio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru na njihove navode da to što je rekao nije tačno, preneo je N1.

Đurić je na Fejsbuku, uz izveštaj iz Zemunske bolnice, Vučiću odgovorio da je njegov pokojni otac tri dana čekao na red za respirator.

"Pinokio porastao ti je nos."Predsednik, bezočno laže po onoj narodnoj obraza nema, a guzici se ne boji, ni on, a ni…

Posted by Petar Djuric on Среда, 08. јул 2020.

“Vučić i Lončar se nisu ni potrudili da provere da li je to tačno, jer u svojoj bahatosti polaze od toga da je lako popljuvati nekog malog i da im niko ništa ne može. Koliko su bahati i bezobrazni, iskopali su moje nestašluke iz škole i ispljuvali me javno”, rekao je.

Dodao je da ne spori da je bio nemirno dete, ali je i upitao da li se to može porediti sa “njihovim permanentnim lažima kojima se služe”.

“Očekujem izvinjenje od predsednika i ministra zdravlja. Ukoliko se to ne dogodi, podneću krivičnu prijavu za laži koje su izrečene o meni”, zaključio je Petar Đurić.

Vučić je na konferenciji za novinare ranije danas rekao da je notorna laž izjava Petra Đurića da mu je otac umro u Zemunskoj bolnici jer nije bilo respiratora, dodajući “da nikad nije nedostajao nijedan, i da postoje protokoli”.

5 KOMENTARA

  1. Ako laže koza ne laže rog. Crno na belo piše da nije bilo slobodnih respiratora. A Vučić je rekao juče da je to izmišljotina. Treba da odgovara predzakonom svako ko manipuliše istinom.

  2. Ljudi nisu svesni da sutra moj , vas. sin bude drzao takav izvestaj iz bolnice zar nevidite da nas lazu i varaju na svakom koraku a vi ste ih izabrali i dali im vlast u rukama. Pa sad snosite posledice i nek vam tuku decu po ulicama.

  3. Ispiraci mozgova, mozda vam je i Sveti Petar kriv. Tacno je da se Vucic previse mesa u sve ali sta je on kriv za ovakve nebulozne optuzbe. Svi brate umiru od nazovi korone, ona ne bira vec kako koga dokaci. E sada je kriv samo jedan covek, zajebi za to …

    • Kriv je zato sto govori da imamo dovoljno respiratora a nemamo. Kriv ej zato sto poklanja respiratori a narod Srbije umire jer ih nemamo dovoljno. Kriv je jer je dopustio derbi, i mature, i slavlja, i teniske turnire. Kriv je jer je saopstavao da je 90 zarazenih a bilo je preko 300. Da nastavim?

  4. “…Koliko su bahati i bezobrazni, iskopali su moje nestašluke iz škole i ispljuvali me javno”, rekao je. То су стандардне, пропагандне активности мафијашких система, које иначе одрађују “службе”, а циљ им је да сваког ко говори истину “уваљају” у то исто блато: лажи, превара, обмана,.. итд., у коме они владају, са циљем да се исти дискредитује. Уопште није важно како. И да је то тако пример је и јучерашњи интервју госпође “С.”, консултанта у канцеларији за сарадњу са медијима, једној блискоисточној агенцији, на питање да ли је отац поменутог младог господина умро због мањка респиратора, одговорила са: “да ли ви знате ко је он” ? И тако функционишу мозгови у СНС-у. Ти си хулиган, по дефиницији лажеш, и било ко да ти је умро од фамилије, сигурно није умро због пропуста здравственог система, јер, ти си хулиган.

Comments are closed.