Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kazao je da primećuje „kopernikanski obrt“ u stavovima opozicije – tražila je sednicu Skupštine Srbije o Kosovu, a nakon što je ona sazvana za utorak, 27. maj, navodi da je to politički trik.

Đurić je za RTS rekao da „Srbija kao ozbiljna zemlja ima mesto gde se razgovara o najvažnijim temama i to je parlament“, i dodao da je to jedino mesto gde treba da se ispolje razlike, a ne na ulici.

Govoreći o sutrašnjim lokalnim izborima na severu Kosova, on je kazao da su to izbori na kojima se brani opstanak Srba i srpskih interesa.

„Separtisti na Kosovu su veoma nervozni i očekivali su da će Srpska lista bojkotovati izbore“, rekao je Đurić i dodao da je Priština tako očekivala da „progura albanske kandidate“.

On je kazao da će pokušati da bude na severu Kosova u nedelju i da mu je prošle godine 18 puta onemogućeno da ode tamo.

„Ja ću, naravno kao i do sada, pokušati da budem tamo“, rekao je Đurić i dodao da srpski narod niko ne može da zastraši.

Komentar(1)

  1. Ostap Bender
    26. мај 2019. 23:01

    Da bi tvoj vlasnik, tj. poglavica vašeg plemena mogao Evropi da kaže da u Srbiji postoje institucije i parlamentarizam i da eto, opzicija laže

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.