Đukanović: Nebojša Stefanović je podneo ostavku, ovo je pobeda demokratije

2
Medija centar Beograd

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović rekao je na TV Prva da je Nebojša Stefanović podneo ostavku na čelu Gradskog odbora SNS u Beogradu.

“Ovo je pobeda demokatije”, rekao je Đukanović.

Đukanović je, kako je naveo u Jutru Prve, Stefanoviću zamerio to što je bio na čelu službi bezbednosti, a dogodilo se prisluškivanje predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića.

Na pitanje da li su neki članovi SNS učestvovali u toj zaveri, Đukanović je kazao da ne sumnja u to.

“Vi imate situaciju izbora u Srbiji, a vidite u Beogradu značajno manju izlaznost, neko se trudio da bude manja izlaznost. To je loše i katastrofalno”, rekao je Đukanović.

Podsetimo, u 10 sati biće održana sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj bi SPAS Aleksandra Šapića trebalo formalno da postane deo te stranke biće održana danas u Kombank dvorani u Beogradu.

Uskoro opširnije.

2 KOMENTARA

  1. Ovo je bas primer demokratije. Na demokratski nacin je otisao sa partijske funkcije kao i sto je dosao na nju. Oduvek je kod nas demokratija bila volja predsednika partije.
    Podanici su srecni kad pogode vodjine misli, a to im nije tesko. Uvek to nejo najavi sta bi vodja voleo da cuje. Ovog puta je to Djuka najavio. Nije svestan da ce se isti ti odbori izjasniti i o njemu kad to Vodja pozeli.

Comments are closed.