Đukanović kandidat za predsednika DPS-a: Markovića nema među kandidatima za potpredsednika

0
Foto: Profimedia

Predsedništvo Demokratske partije socijalista jednoglasno je predložilo da kandidat za predsednika partije bude Milo Đukanović.

U susret 9. Kongresu predloženi su i kandidati za potpredsednika partije – Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

Među kadnidatima za potpredsednika, nema imena dosadašnjeg potpredsednika partije Duška Markovića.

“Od ukupno predloženih osam biće izabrano četiri potpredsednika. Takođe, na sednici je ponovljeno opredeljenje da se za dve godine svi predsednici Opštinskih odbora kao i predsednik Partije biraju neposrednim glasanjem od strane partijskog članstva”, saopšteno je iz DPS-a.

Kako je saopšteno, Predsedništvo je konstatovano da “Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnosti”.

“Kao i da samo jedna tako snažna partija, uz spremnost za saradnju sa svim političkim subjektima koji dele ove vrednosti i ciljeve, može biti garant njihovog očuvanja i ostvarenja”.

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ