Uskoro nas premijerno na Superstar TV kanalu očekuje nova serija „Dug moru“ o kojoj se već dugo priča, a koja će zasigurno obeležiti jesen pred malim ekranima. Dramska saga s elementima trilera i mitskih elemenata, kakva do sada nije postojala u domaćoj produkciji, zapravo predstavlja toplu ljudsku priču o porodici, žrtvi i beskrajnoj ljubavi.

U seriji se mešaju sadašnjost i prošlost, prisutni i nestali, emocije i sećanja, koristeći paranormalne i nadrealne elemente. Mistična linija prepliće se sa ljudskom dramom junaka i njihovim povezanim sudbinama, koji će u potrazi za ljubavlju i odgovorima morati prvo da se suoče sa sobom. Nesvakidašnju priču o legendama i „nemilim mjestima“ Boke Kotorske predstavlja mit da svake godine u moru završi sedam ljudi, jer je more početak i kraj svega.

Režija je poverena Goranu Gajiću, scenario su pisali Stevan Koprivica i Hajdana Baletić,  dok je producent serije Bojana Maljević zajedno sa kompanijom Telekom Srbija. Okupljena je ekipa vrhunskih profesionalaca i izuzetnih glumaca koju čine Dragan Mićanović, Nada Šargin, Vesna Trivalić, Bojana Maljević, Sergej Trifunović, Bojan Dimitrijević, Ana Lečić i mnogi drugi.

Epizode serije „Dug moru“ počeće premijerno da se prikazuju na Superstar TV kanalu već početkom oktobra, sa repriznim emitovanjem na Radio Televiziji Srbije.

SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Trejler se nalazi na linku: https://www.youtube.com/watch?v=edBNwA29XCE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.