DS: “Nije nam potrebno 100 evra, već uređena država. Ne postoji ta cifra za koju će se mladi prodati i glasati za Vučića”

3
Foto: Demokratska stranka

 (Beta) – Demokratska stranka (DS) saopštila je danas, povodom najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića nove pomoći mladima od još 100 evra ukoliko pobedi na narednim izborima, da se u toj izjavi oslikava suština potpunog neshvatanja mladih, ali i toga koje su njegove nadležnosti.

“Mladima, ali i svim drugim ljudima u ovoj zemlji, nije potrebno 100 evra. Nama je potrebno da živimo u uredjenoj državi u kojoj ćemo svojim znanjem, radom i trudom zaradjivati za sebe i svoje porodice. Želim zemlju u kojoj je mladima potrebna diploma, a ne partijska knjižica”, izjavio je član DS Stefan Ninić.

Mladi demokrata je poručio predsedniku da “ne postoji ta cifra za koju će se mladi prodati i glasati za njega”.

“Nama ne treba predsednik koji nam deli naš novac. Nama ne treba vlast kupljenih diploma i radnih mesta. Nama treba šansa da se sami izborimo za sebe i svoje porodice, a jedini način za to je da 3. aprila promenimo vlast koja godišnje otera više mladih iz zemlje nego što se rodi novih”, naglasio je Ninić.

3 KOMENTARA

  1. Gledajte, nekada je srpska magicna cifra bila 1000E, a sad, eto, pala na 100E.
    I gresite kad kazete da se omladina “nece prodati” za 100E!
    Oni vredni i spremni da uce nadju nacin da ZAPALE da se vise nikada ne vrate.
    Oni drugi krenu linijom manjeg otpora pa se vrlo brzo prodaju za clanstvo u biblioteci i neki bedni posao za bednu platu i tako krade bogu dane i eventualno izrode i par buducih mucenika, dok ih Sv. Petar ne pokupi!

Comments are closed.