Drugi godišnji NBA Jersey Day zakazan za 14. decembar

  0

  NBA ohrabruje fanove iz čiitavog sveta da pokažu svoju ljubav za ligu tako što će obući svoj omiljeni NBA dres.  

  NBA je objavila da će se drugi po redu godišnji NBA Jersey day održati u utorak, 14. decembra 2021. Tokom čitavog dana, navijači će biti u prilici da učestvuju tako što će podeliti fotografiju NBA dresa iz bilo koje epohe koristeći hešteg #NBAJerseyDay i tagujći svoje omiljene timove i igrače, čime će biti predstavljeni na kanalima društvenih medija NBA lige i njenih timova. 

  Kao znak počasti jubilarnoj 75. NBA sezoni, fanovi se podstiču da predstave igrače i timove – iz prošlosti i sadašnjosti – koje su voleli i koji su ih inspirisali tokom duge i slavne istorije lige. Ovogodišnja proslava “NBA dana dresa” poklopiće se sa odigravanjem utakmica Njujork Niks@ Golden Stejt Voriors i Finiks Sans@ Portland Trejl Blejzers, a na NBA Jersey Day takođe će se igrati mečevi Toronto Reptors@ Bruklin Nets i Detroit Pistons@ Čikago Buls.   

  Za više informacija i detaljan uvid u sve akcije tokom NBA Jersey Daya 14. decembra, fanovi mogu da prate NBA na mrežama FacebookInstagramTwitter i TikTok.  

  Fanovi NBA širom Evrope i Bliskog istoka mogu da pronađu i kupe  širok asortiman NBA proizvoda svih 30 NBA timova na  NBAStore.eu  ili u zvaničnim NBA radnjama u Dohi, Londonu i Milanu. 

  POSTAVI KOMENTAR

  Unesite komentar
  Unesite ime