U Vladi sedi najmanje pet ministara koji ne zaslužuju ni kafu u njoj da popiju, i to ću da kažem i u Skupštini Srbije i da ih pitam – dokle ćete da se krijete iza nekog drugog, šta ste uradili, šta piše u vašem izveštaju o radu, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma za Večernje novosti.

Upitan da odgovori na koga misli, kratko je rekao: „Mislim na koga mislim, neko voli da se kinđuri i da se slika“, preneo je N1.

Dodao je da ne misli na ministarku Zoranu Mihailović koju često dovode u vezu sa slikanjem i istakao da ona ima „muški“ rezultat.

„U Jagodini je 80 odsto žena na rukovodećim mestima. Mnogi se nađu na izbornoj listi, a štit im je predsednik. Može ministar da bude ko hoće. Siguran sam da je predsednik uvideo ko je kako radio. Ne moram biti ministar da bih činio dobro za Srbiju“, ocenio je Marković.

Upitan da li bi, ukoliko predsednica Vlade Ana Brnabić ponovo bude kandidat za to mesto, sada glasao za nju, on je rekao da o tome ne razmišlja i da je mišljenja da Ivica Dačić treba da bude premijer.

Govoreći o opoziciji on je rekao da njoj nije problem vlast niti Aleksandar Vučić, već se oni „međusobno ucenjuju“.

„Opozicija van parlamenta ucenjuje partije u parlamentu da izađu iz Skupštine. Oni to moraju da prihvate, jer ne mogu da prođu cenzus sami. I tako sve ukrug“, istakao je Marković.  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.