Dr Radovanović: Nisam deo ekspertskog tima u Šapcu, došlo je do nesporazuma

1
Foto Đorđe Kojadinović za Nedeljnik

Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je, povodom najave gradonačelnika Šapca da će biti deo ekspertskog tima u borbi protiv koronavirusa u tom gradu, da nije preuzeo “nikakvu zvaničnu funkciju”.

Zelenović je na konferenciji za novinare u Šapcu najavio da će deo ekspertskog tima Grada Šapca u borbi protiv epidemije koronavirusa biti Zoran Radovanović, genetičar Oliver Stojković, kao i epidemiolog u penziji Dragutin Marković.

“Po sredi je nesporazum, jer nisam preuzeo nikakvu zvaničnu funkciju. Narednih dana idem na odmor, tako da ni fizički ne bih mogao da se angažujem u tom svojstvu”, izjavio je Radovanović.

Prema njegovim rečima, Zelenović se prekjuče sreo sa Oliverom Stojkovićem i s njim, tražeći, kako je rekao, savete zbog teškoća na koje nailazi.

“Slične savete dajem svima koji mi se obrate. Na gradonačelnikovo pitanje da li može da navede moje ime kao konsultanta, odgovorio sam mu da nemam šta da krijem. Dakle, u okviru svojih mogućnosti, savete dajem svakome ko mi ih zatraži”, kazao je Radovanović.

1 KOMENTAR

Comments are closed.