Dr Kon apeluje: “Ponašajte se kao da je uvedena mera zabrane kretanja od 19.00 do 5.00 časova…”

1
Foto Igor Pavićević

Epidemiolog dr Predrag Kon obratio se građanima putem svog Fejsbuk naloga, koji od početka pandemije služi kao neka vrsta oglasne table neizrečenog na konferencijama.

“Posebna molba za Beograđane, u toku ove i sledeće nedelje nalazićemo se u maksimumu (piku) trećeg talasa. U ovom periodu izbegavajte sve gužve i skupove. Ponašajte se kao da je uvedena mera zabrane kretanja od 19.00 do 5.00 časova. Ako ipak morate da izlazite iz kuće… Nosite zaštitnu masku uvek, a posebno u zatvorenom prostoru”, napisao je dr Kon na Fejsbuku.

https://www.facebook.com/predrag.kon/posts/2062438343890058

Kon je kao član Kriznog štaba, ovoga puta pozvao građane da svu krivicu za sve probleme sa koronom prebace na Krizni štab, ali da poštuju mere.

“Kada Vas ismevaju što nosite masku kažite da se na taj način ismevate Kriznom štabu. To će ih razgaliti… Uostalom I za virus kažite da je nastao i da je izmišljen u Kriznom štabu jer to vole da čuju… Kažite da je za sve u ovoj pandemiji kriv Krizni štab… Ali ne zaboravite… stalno i uvek: NOSITE MASKU!”

1 KOMENTAR

  1. Dobar je Kon, ja se uvek pozivam na njega, kada kažu podigni masku, ja im odmah uzvratim, pa to sam video od dr Kona kako spusti masku dok priča sa drugima, i to ti je to, nema kazne za nepravilno nošenje !!!

Comments are closed.