Dr Kon izbrisao status na Fejsbuku: “Ne mogu ja da napustim ovaj brod u ovoj situaciji, ne dolazi u obzir…”

2
screenshot N1

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Predrag Kon izbrisao je status koji je kasno sinoć objavio na svom Fejsbuk profilu u kome je naveo da sa velikim zadovoljstvom ustupa svoje mesto “‘neostrašćenom’ dr Radovanoviću”.

“Sa velikim zadovoljstvom ustupam svoju ugodnu fotelju u ‘nepolitizovanom’ Kriznom štabu za rukovođenje pandemijom mom uvaženom i ‘neostrašćenom’ profesoru Radovanoviću da dalje rukovodi sa COVID-19 do 2022. godine. Sa zadovoljstvom ću mu pomagati kao što je i on meni da sada, bez ijedne negativne emocije, naprotiv. Do sticanja okolnosti u kojima će se to sprovesti tehnički ću raditi svoj posao”, napisao je Kon u statusu na Fejsbuku koji je izbrisao, a koji je prethodno objavio povodom zahteva sa protesta u Beogradu na kojim se, između ostalog, tražila njegova smena.

Kon je jutros, gostujući na RTS, ponovio da će funkciju u Kriznom štabu obavljati “tehnički” i da ne može da dezertira u ovoj situaciji koju je prethodno opisao kao vrlo ozbiljnu, govoreći o Beogradu, i u nekim momentima sa tendencijom da bude vanredna kada je reč o mogućnosti prijema zaraženih.

“To ništa ne znači, osim onoga što je napisano. Ne mogu ja da napustim ovaj brod kad je ovakva situacija, to sigurno ne dolazi u obzir”, rekao je Predrag Kon u Jutarnjem programu RTS-a.

2 KOMENTARA

  1. Nema mesta u bolnici, nema mesta u bolnici, nema mesta u bolnici…ponavljanje toga je ključno, ma sta ko mislio…nema ko da leči.

Comments are closed.