Dr Grujičić za sprečavanje velikih okupljanja: “Zar su potrebne utakmice, proslave, mitinzi…?”

7
Foto: Printscreen Youtube

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju u Beogradu Danica Grujičić ocenila je da posle povećanja broja novih slučajeva infekcije koronavirusom treba sprečiti velika okupljanja u Srbiji.

Ona je u izjavi listu Danas upitala da li je bilo potrebno u takvoj situaciji organizovati fudbalske utakmice i političke skupove.

“Jasno je da život mora da se nastavi, da ljudi moraju da rade. Ali da li je potrebno organizovati fudbalske utakmice, proslave, teniski turnir, imali smo veliki skup SPS-a na Tašmajdanu, sad postoje i najave da bismo mogli da imamo i festivale? Ponovo se otvaraju kovid centri i zaista sada moraju da se spreče velika okupljanja”, rekla je Grujičić.

(Beta)

7 KOMENTARA

  • Могуће је да је и у праву, али у струци важи правило да се аутоелектричар не меша у посао аутомеханичара.

 1. Sada više nisu. Što to niste rekli prošle nedelje pa da poverujemo u vašu zabrinutost.

 2. Као да сте, уважена докторка, малко закаснили са изјавом. Што не изразисте своје неслагање по питању окупљања пре избора? Можда у штабовима неких политичких партија не би дошло до баханалија пред камерама.

 3. Naravno da nisu potrebni, ali ko ce to da dokaze bandoglavim razmazenim Srbima?
  Pa jos PREPORUKE. Kakve more preporuke – OBAVEZE i plevljenje dzepova do dna, a nakon toga pride 25 batinom po goloj guzici.
  Drugo tu ne pomaze!

 4. Dobro je da imamo bar jednog lekara, koji je na funkciji, a da ima integritet!
  Svaka čast doktorki zbog otvorenog izražavanja mišljenja!

Comments are closed.