Dr Đerlek iz Novog Pazara: Ovo je smrtonosna bolest, a ne vađenje zuba…

2
(BETAPHOTO/NIKOLA KOCOVIC/MO)

Doktor Mirsad Đerlek, koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru, izjavio je da ohrabruje blago poboljšanje u smanjenom broju novozaraženih u tom gradu.

Pored lečenja pacijenata, kako je rekao pokušavaju i psihički da smire ljude.

“Razumem sve, ovo je smrtonosna bolest, a ne vađenje zuba, pokušavamo da ih informišemo i spasimo dezinformcija”, rekao je Đerlek za RTS.

On je podsetio da je cela bolnica u kovid režimu, osim ginekologije i hirurgije.

Đerlek je napmenuo da se ostalim pacijentima ne uskraćuje zdravstvena zaštita, već se šalju u Novopazarsku banju, Kraljevo, Gornji Milanovac, Čačak.

2 KOMENTARA

  1. U potpunosti se slažem sa kolegom….,gospodo lekari kada shvatite da je”vadjenje zuba” ne smrtonosna zato što je obavljaju vaše kolege dr stomatologije, ne biste sa ovakvim stavovima izlazili u javnost…uzgred budi rečeno,mi smo tokom naših studija polagali sve predmete koje polažete vi kao opšti lekari i još 8 uskostručnih stomatoloških o kojima vi lekari pojma nemate…

  2. Zaista
    dr je verovatno izvadio stotine inficiranih, u cistama, zuba, sa i fektivnim gnojem koji lipti, ili je radio hiljade hirurskih vadjenja umbjaka i zna da od gnoja koje se skuplja ojo impaktiranih umnjaka samo u Vojvodini umre troje godisnje za koje se zna da nisu zurili da se rese infekta iz vilice a koliko njih bi ne zna da ima problem jer to moze i da ne boli a treba docekati na OPT
    dakle bravo doktore

Comments are closed.