CITY College, Evropski kampus Univerziteta u Jorku, zajedno sa Fakultetom za ekonomiju i menadžment prestižnog Univerziteta u Strazburu, nudi programe svetskog nivoa za sticanje dvojnih diploma, koji su posebno kreirani za današnje rukovodioce i poslovne profesionalce: Panevropski Executive MBA program, koji omogućava sticanje dvojne diplome koju dodeljuju dva ugledna univerziteta iz Evrope: vrhunski britanski univerzitet – Univerzitet u Jorku (151. u svetu prema QS rang listi svetskih univerziteta iz 2022. godine) i prestižni francuski univerzitet – Univerzitet u Strazburu (18 Nobelovih nagrada).

Panevropski Executive MBA program je jedan od samo 300 programa u svetu koji imaju akreditaciju od AMBA.

Stipendije dostupne za kandidate iz Srbije

Zainteresovani kandidati imaju priliku da dobiju stipendiju za MBA program koju kandidatima iz Srbije dodeljuje CITY College, Evropski kampus Univerziteta u Jorku.

Više informacija o dostupnim stipendijama.

Stipendija se nudi u 8 različitih zemalja – u Solunu (Grčka), Beogradu (Srbija), Sofiji (Bugarska), Bukureštu (Rumunija), Kijevu (Ukrajina), Jerevanu (Jermenija), Tbilisiju (Gruzija) i Bakuu (Azerbejdžan) – Panevropski Executive MBA program je pravi međunarodni program sa neprocenjivim mogućnostima umrežavanja, posebno kreiran za današnje rukovodioce koji žele da unaprede svoje veštine i znanja radi profesionalnog, poslovnog i ličnog razvoja. Pored dve MBA diplome, program studentima nudi pravo međunarodno iskustvo: tri uzbudljiva studijska putovanja – u Jork (UK), Strazbur (Francuska) i Solun (Grčka). Predavanja drže ugledni profesori i međunarodni predavači sa institucije CITY College, Evropski kampus Univerziteta u Jorku, Univerziteta u Strazburu, kao i drugih priznatih univerziteta širom sveta, kao i stručnjaci iz relevantnih sektora sa znatnim profesionalnim iskustvom.

Pročitajte više o posebnim karakteristikama programa

Fleksibilan način sprovođenja programa (licem u lice, onlajn)

Zahvaljujući fleksibilnom načinu sprovođenja, Panevropski Executive MBA program je još pristupačniji zauzetim rukovodiocima koji žele da kombinuju posao i učenje. Polaznici mogu da biraju režim licem u lice (režim ličnog prisustva plus studijska putovanja) ili onlajn režim (kombinovano sinhrono sprovođenje programa onlajn plus studijska putovanja). Rukovodioci takođe mogu da izaberu da pohađaju neku nastavnu jedinicu u drugom gradu u kojem se program sprovodi, tako da mogu da prošire svoje iskustvo u studiranju i pojačaju umrežavanje. Program se izvodi na engleskom jeziku i traje 2 godine.

Šest različitih specijalizacija

Polaznici programa MBA mogu da se specijalizuju u jednoj od oblasti menadžmenta tako što će izabrati jednu od šest (6) dostupnih MBA specijalizacija, a to su: opšti menadžment, marketing, finansije, logistika i upravljanje lancima nabavke, menadžment u sistemu zdravstvene zaštite, upravljanje ljudskim resursima.

U okviru nastavnog plana i programa ističe se iskustveno učenje kroz projekte zasnovane na slučajevima iz stvarnog života, radionice i karijerno savetovanje i usmeravanje, proširivanje primenjenih znanja i veština studenata i izgradnju veština strateškog liderstva.

Polaznici takođe imaju velike koristi od Programa ličnog stručnog usavršavanja u karijeri i liderstvu koji je uključen u Executive MBA program i dostupan svim studentima. Savetnici za profesionalno poslovanje pružaju savetovanje i usmeravanje (coaching) prilagođeno pojedincu, pomažu studentima MBA programa da definišu svoj lični plan karijere i uspeju u ostvarivanju svojih profesionalnih ciljeva.

Dodatna kvalifikacija

Pored dvojne MBA diplome Univerziteta u Jorku i Univerziteta u Strazburu, diplomirani studenti mogu dodatno da steknu CMI diplomu nivoa 7 u oblasti strateškog menadžmenta i liderstva, kao i AMBA sertifikat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.