Američki predsednik Donald Tramp ponovo je dospeo u centar pažnje zbog svog odnosa sa ženama, ali se ovaj put radi o njegovim ćerkama, tačnije o najmlađoj Tifani.

U nezvaničnom razgovoru, Trampova sad bivša asistentkinja Medlin Vesterhaut otkrila je da je ona imala mnogo bolji odnos sa Trampovom ćerkom nego rođeni otac, kako piše Politiko, a istakla je da predsednik ne voli da ga fotografišu sa Tifani jer je ona previše gojazna.

Ona je nakon nekoliko pića „otvorila dušu“ jednom od novinara, Hoganu Gidliju, i rekla šta zapravo predsednik misli o rođenoj ćerki, preneo je Veniti fer. Često se dešava da osoblje Bele kuće večera sa novinarima kada je predsednik odsutan, a njene kolege su je podržale u ovom slučaju ističući da su mediji izvukli izjavu iz konteksta i prekršili kodeks poverljivosti.

Osoblje je istaklo da je ova njena izjava izvučena iz konteksta i da to nije tačno. Takođe, Vesterhaut je i napustila Belu kuću posle optužbi da je novinarima odavala lične detalje o životu predsednika Trampa i njegove porodice.

Tramp je potom rekao da je Vesterhaut očigledno napravila gaf, ali i da je Tifani divna osoba.

„Ona je sjajan student i vredno radi. Sjajna je osoba… Tifani je sjajna. Volim Tifani“, rekao je Tramp novinarima.

Tramp je potom na Tviteru napisao da je Vesterhaut „dobra osoba“, da ga je nazvala i izvinila se pošto je imala lošu noć, te da je on u potpunosti razumeo i oprostio joj.

Tviteraši su međutim podsetili da je Tramp – inače vrlo aktivan na Tviteru – poslednji put svoju najmlađu ćerku pomenuo još pre nekoliko godina, ali i da ako je već „oprostio“ svojoj asistentkinji, kako je naveo, nije trebalo da je otpusti.

https://twitter.com/cspamus1/status/1167951518269460480

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.