Đoković se posle diskvalifikacije nije pojavio na konferenciji: “Tužan sam i prazan”

1
Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije se obratio medijima na konferenciji za štampu u Njujorku posle diskvalifikacije sa US Opena.

Ipak, ubrzo nakon meča je dostavio zvanično saopštenje medijima, koja je prenela agencija Beta.

“Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser”, naveo je Đoković u poruci dostavljenoj medijima.

Đoković je u nedelju uveče diskvalifikovan sa Ju-Es opena zbog toga što je na meču osmine finala linijskog sudiju pogodio lopticom.

“Izvinjavam se organizatorima Ju-Es opena i svima u vezi sa mojim ponašanjem. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve”, dodao je Đoković.

Kako pišu strani mediji Novak je prihvatio kaznu za to što se nije pojavio na konferenciji i nije odgovarao na pitanja novinara.

1 KOMENTAR

Comments are closed.