Đoković i njegov pravni tim planiraju žalbu ukoliko Novaku ponovo ukinu vizu: Australijski mediji pišu da bi konačna odluka o deportaciji trebalo da se donese do petka…

0
EPA-EFE/DAVE HUNT

Australijski Ejdž prenosi da su Australijanci planirali žreb bez Đokovića, ali je on na kraju održan uključujući i srpskog tenisera, i odluka o deportaciji biće doneta u petak.

Izvor blizak Đokoviću rekao je za Ejdž da, ukoliko ministar za imigracionu politiku Aleksis Hok odluči da deportuje ssrpskog tenisera, Novakov pravni tim će odmah uložiti žalbu na sudu nadajući se da imaju dokaze koji bi obezbedili ukidanje ponovne odluke o ukidanju vize.

Takođe, australijski mediji navode da Hok trenutno prolazi kroz dokumentaciju koju su Novakovi advokati dostavili u sredu i da je i obim dokaznog materija jedan od razloga zašto je konačna odluka pomerena za petak (po lokalnom vremenu).

Ujedno, Đokovićev pravni tim se nada da će suđenje početi u subotu i završiti se do nedelje da bi srpski teniser mogao da igra u prvom kolu Australijan opena protiv srpskog tenisera. Advokati smatraju da bi sa manje pismenih i umsenih podnesaka sudu obezbedili brže izvođenje samog ročišta.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime