Beogradska gimnazija „Stefan Nemanja“ organizuje humanitarni mjuzikl „Lotrek“ u ponedeljak 13. maja u 19h u Akademiji 28.

Cena ulaznice je dobrovoljan prilog, a sva sredstva koja se prikupe od prodaje ulaznica namenjena su ranjenima u masakru u Duboni i Malom Orašju.

Menadžerka škole Aneta Pavlica ističe da joj je veliko zadovoljstvo što škola ima priliku da svoje aktivnosti i rad iskoristi u humanitarne svrhe,  a ne samo na školskoj pozornici.

– Inicijativa da se predstavi da humanitarni karakter došla je od naših učenika i zbog toga smo jako ponosni na njih. Oni su ušli u ovaj projekat punog srca.  Njihova je i ideja je da se pomogne ranjenoj deci koja su preživela taj nemili događaj, a čije lečenje traje i danas, godinu dana posle. Pozivam sve koji mogu da nam se pridruže u ponedeljak i da onima kojima je potrebno, pomognemo zajedno – kaže menadžerka škole Aneta Pavlica.

Škola najavljuju i da će nakon premijernog izvođenja igrati predstavu još nekoliko puta, i da će taj novac biti usmeren za lečenje povređenih u Malom Orašju i Duboni u maju prošle godine.

Ovo nije prvi put da učenici ove gimnazije pokazuju brigu o zajednici u kojoj žive. Humanitarne akcije u ovoj školi su tradicija.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.