Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Srbija i Republika Srpska postoje kao dve srpske države, sviđalo se to nekome ili ne.

„Ponosan sam što Republika Srpska i Srbija egzistiraju kao dve države na ovim prostorima. Sviđalo se to nekome ili ne, ali to tako jeste“, rekao je Dodik ispred UKC Banjaluka gde je predsednik Srbije Aleksandar Vučić domovima zdravlja u RS uručio 15 sanitetskih vozila vredna oko 700 hiljada evra.

Dodik je najavio da će na današnjem sastanku sa Vučićem „predočiti određene ideje“.

„Nepravda, koja se dugo locira prema srpskom narodu i srpskim državama, i tu uvek ponavljamo Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku. Za jedne važe jedna pravila, a za one druge, druga“, rekao je on.

Srpski član Predsedništva BiH je istakao da su veze Srbije i RS važne, naglašavajući da se Srbija i RS „prirodno naslanjaju jedna na drugu“.

„Gradi se most na Drini i nadam se da ćete pomoći, a obećali ste da hoćete i deo puta do Bijeljine. Taj put prema Srbiji naša je životna želja, jer mnogi su hteli da ostanemo bez veze sa maticom. Tu je i most u Bratuncu, koji spaja bratske narode“, rekao je Dodik.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/godisnja-pretplata-na-magazin-nedeljnik/

Komentar(1)

  1. Bobby
    23. јул 2020. 19:43

    "ispred UKC Banjaluka gde je predsednik Srbije Aleksandar Vučić domovima zdravlja u RS uručio 15 sanitetskih vozila vredna oko 700 hiljada evra." Вучић уручио ово, Вучић уручио оно,... у чему је тајна ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.