Tokom 17. PRO PR konferencije koja je održana u Selcu, dodeljena  su priznanja PRO PR Globe Awards u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager, PRO PR Infigo Awards, PRO PR Transparency Award te  PRO PR Awards uglednim stručnjacima iz područja odnosa s javnošću i komunikacija.

PRO PR Vision City namenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnom i međunarodnom nivou. S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je Gradu Malom Lošinju.  Važnost uloge odnosa s javnošću davno je prepoznala i  Gordana Kovačević, predsednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, koja je za uspešnu implementaciju komunikacijskih procesa u radu ove hrvatske kompanije nagrađena priznanjem PRO PR Vision Manager.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke. Iz Srbije  su za svoj predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađeni: Tamara Bekčić, direktorka Chapter4 Communicatons-a, Gabrijela Petković Jovanović, menadžerka za odnose s javnošću u Agenciji za privredne registre Srbije, Nataša Jovanović, direktorka odjela za identitet i komunikacije UniCredit banke u Srbiji te Biagio Carrano, direktor EastCom consultinga.

Svi dobitnici su za svoj predani rad nagrađeni unikatnim statuama, koje su za ovu prigodu izradili studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.

Program nagrađivanja PRO PR Awards utemeljen je povodom obeležavanja 10. godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namenjen je pojedincima koji su na osobit način doprineli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću. Do sada je ovo priznanje dobilo 147 dobitnika iz celog svijeta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.