Dodatne povoljnosti u DIS-u za sve zaposlene u Pošti Srbije

  0

  Generalni direktor kompanije DIS Ivan Šuleić i v.d. direktora JP „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević, potpisali su danas Ugovor o saradnji u okviru kojeg će svi zaposleni u Pošti Srbije moći da koriste dodatne benefite prilikom kupovine u marketima najvećeg domaćeg trgovinskog lanca.

  Prilikom potpisivanja Ugovora o saradnji, kompanija DIS se obavezala da svim zaposlenima u Pošti Srbije, koji budu dobrovoljno pristali da stave na uvid odgovarajuće službene legitimacije, odnosno propusnice ili potvrde o zaposlenju, omogući popust od 10% za kupovinu robe svakog 1, 2, 3, 15, 16. i 17. u mesecu.

  Povodom potpisivanja Ugovora sa jednim od najstarijih, najvećih i najznačajnijih poslovnih sistema naše države, generalni direktor kompanije DIS Ivan Šuleić je ovom prilikom izjavio:

  Sa tradicijom od gotovo dva veka, širokim spektrom usluga od izuzetne važnosti za funkcionisanje zemlje, permanentnim razvojem i inovacijama u sferi komunikacija, kao i logističkom mrežom i infrastrukturom koja pokriva celokupnu teritoriju naše države, Pošta predstavlja jedan od najbitnijih stubova Srbije. Zbog toga smo želeli da iskažemo zahvalnost svim ljudima koji omogućavaju da ovaj veliki sistem funkcioniše i pokažemo da postoje kompanije koje cene rad i trud službi koje čine krvotok naše zemlje. Verujemo da će ovaj Ugovor o saradnji poboljšati i unaprediti život svih zaposlenih u Pošti, a mi obećavamo da ćemo slične inicijative nastaviti da činimo i u budućnosti.“

  Zaposleni u Pošti će svoje popuste navedenim danima moći da ostvare u okviru DIS-ovog programa lojalnosti Naša kartica. Priključivanjem DIS-ovom programu lojalnosti, koji podrazumeva jednostavno zaključenje pojedinačnog ugovora o pristupanju programu, zaposleni u Pošti biće u prilici da sakupljaju šljive i koriste sve druge benefite korišćenja Naše kartice poput specijalnih popusta i ponuda.