Dodatne povoljnosti u DIS-u za sve članove Policijskog sindikata Srbije

  0
  Foto: Dragan Stevanović

  Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović i direktor marketinga kompanije DIS Stefan Čvorović, potpisali su danas Ugovor o saradnji koji omogućava svim članovima ovog sindikata korišćenje mnogobrojnih benefita u marketima omiljenog domaćeg trgovinskog lanca.

  Protokol potpisivanja odvio se u prostorijama DIS marketa u Rakovici, čime se kompanija DIS obavezala da svim članovima Policijskog sindikata Srbije koji poseduju Našu karticu Dis-ovog programa lojalnosti, omogući popust od 10% za kupovinu robe.

  Tako će u DIS-u popust moći da ostvare uniformisani i neuniformisani policijski službenici, odnosno pripadnici uprava i jedinica, kao što su saobraćajna, kriminalistička i granična policija, jedinice za obezbeđenje i za zaštitu, antiteroristička i helikopterska jedinica, žandarmerija i pripadnici operativnog centra.

  „Policija je jedan od najbitnijih temelja svakog društva i institucija bez koje nijedna država ne može da funkcioniše niti postoji. Ljudi koji su zaposleni u Policiji imaju jedno od najbitnijih i najodgovornijih zaduženja za celokupnu zajednicu – i to po cenu sopstvene bezbednosti i sopstvenog života. Zbog toga smo osetili potrebu da pokažemo solidarnost, olakšamo im i unapredimo barem deo svakodnevice. Na ovaj način želeli smo da iskažemo zahvalnost i još jednom pokažemo da smo kompanija koja ceni rad i trud službi koje stvaraju sigurnost naše zemlje. Nakon Ugovora o saradnji koji smo potpisali sa Poštom Srbije, a sada i Policijskim sindikatom Srbije, želimo da nastavimo istim putem, jer je DIS kuća za sve nas“, rekao je Stefan Čvorović, direktor marketinga kompanije DIS.

  Članovi Policijskog sindikata Srbije će svoje popuste moći da ostvare u okviru DIS-ovog programa lojalnosti Naša kartica. Priključivanjem DIS-ovom programu lojalnosti, koji podrazumeva jednostavno zaključenje pojedinačnog ugovora o pristupanju programu, članovi sindikata biće u prilici da sakupljaju šljive i koriste sve druge benefite korišćenja Naše kartice poput specijalnih popusta i ponuda.