U dosadašnjoj životnoj priči, ona je u isto vreme i najbolji student psihologije i huligan sa tribine. Ona je i vodeći policajac i naručilac ubistava. Ona je i perspektivna političarka i osoba koja tuče neistomišljenike zbog plakata. I u stvarnom životu, ona je u isto vreme Dijana Hrkalović i Nika Rina, kako se nakratko zvala prošle godine.

A Dijana Hrkalović je, umesto da bude junak romana, vrlo lako mogla da postane pisac knjiga. Sa samo 16 godina, kao gimnazijalka, napisala je rukom 560 stranica romana čija je radnja bazirana na “Kumu”. U tom romanu se radnja odvija i više liči na triler u kojem su uloge policajaca i mafijaša toliko isprepletene da linija između dobrog i lošeg često ne postoji, a njena policijska karijera – kratka ali upečatljiva – ima iste premise.

Hrkalovićeva je uhapšena prošlog petka i od tada srpska javnost može da čuje najrazličitije stvari o ovoj diplomiranoj psihološkinji koja je za svoje tek 34 godine uspela da napravi pravu pometnju na srpskoj političkoj, bezbednosnoj i kriminalnoj sceni.

Kroz njenu ličnost, a pre svega delovanje, javno i ono sakriveno, prelama se najmanje pet aktuelnih i još nekoliko (nakratko) zakopanih afera. I ostaje pitanje: šta sve zna Dijana i šta će – i gde i kome – reći?

O tome čitajte u novom Nedeljniku, koji je na svim kioscima od četvrtka, 21. oktobra

Digitalno izdanje i pretplata na nstore.rs

Svi čitaoci dobijaju dva poklona: Mond diplomatik na srpskom jeziku i „Medicina danas“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.