Miloš Teodosić je ponovo uzburkao košarkašku, a pre svega „zvezdašku javnost“ u Srbiji porukom da misli da više nije realno da dođe u Crvenu zvezdu, iako je to bila njegova velika želja.

Kada je tokom prethodne sezone završio NBA avanturu, mnogi su se nadali da će to biti prilika da obuče crveno-beli dres, ali Teodosić je završio u Bolonji, u dresu nekada slavnog Virtusa.

Teodosić je u ekskluzivnom intervjuu ua TV Arena, u emisiji „Teme do Arene“, rekao: „Mislim da više nije realno da dođem u Zvezdu.“

Teodosić je rekao i da „nikako ne bi voleo da bude deo onoga što se dešavalo prošle sezone u finalu ABA lige“, misleći na incidente tokom utakmica Zvezde i Budućnosti koji su u mnogome ugrozili ugled ABA lige.

Teodosić je govorio i o nacionalnom timu i Mundobaksetu koji je preskočio zbog povrede.

„Bilo mi je jako teško jer sam se nadao do poslednjeg trenutka da ću otići u Kinu. Moralo je da se pauzira minimum tri nedelje u tom trenutku, to je 5-6. septembar i onda ne bih mogao da igram bez treninga. Nije bilo realno jer u tom trenutku bih bio van igre mesec dana pa smo odluičili da ne idem“, rekao je Teo.

On kaže i da je ostvaren rezultat koji „niko nije očekivao niti mu se iko nadao“.

„Ne treba zaboraviti da je ovo SP bilo jako kvalitetno sa dosta kvalitetnih ekipa. Izgubili smo u četvrtfinalu koje je ja najbitnija utakmica na prvenstvu od sjajne ekipe koja igra atipično, protiv koje nismo mogli da nađemo rešenje koje smo nalazili u prethodnih utakmicama. Videla se ogromna želja kod igrača ali ostaje žal što se nije pobedila jer je bila velika šansa da se dođe do finala i napadne zlato. Jače su nam bile pripremne utakmice od ovih u grupi. To je ono što nam se malo obilo u glavu, što nismo imali ozbiljne utakmice u grupi gde smo dobijali po 30-40 razlike lagano. To je možda razlog gde je došlo do opuštanja pa nismo bili psihičkiu spremni za Španiju“, rekao je Teodosić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.