Đilas: “Cenim Ponoša, častan je i pošten, više puta pokazao da je spreman da viši cilj stavi iznad ličnog interesa…”

3
(BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC/DS)

(Beta) – Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da u delu opozije u kojoj su ta stranka, DS i Narodna stranka, nije bilo konkretnih razgovora na temu ko bi bio kandidat za predsednika Srbije na predstojećim izborima, ali da je potredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš potreban srpskoj politici, jer je častan i pošten čovek.

“Cenim ga (Zdravka Ponoša) i zbog činjenice da je više puta pokazao da je spreman da viši cilj stavi iznad ličnog interesa”, rekao je Đilas za današnji list “Nova”.

On je ocenio da bi kandidat za predsednika Srbije trebalo da bude osoba koja će moći da bude “simbol jedinstva naroda”.

3 KOMENTARA

  1. Поновићу предлог од пре неколико дана: Нај боље би било да се СВИ УЧЛАНИМО У СНС И ДА НЕМА КО ДА нас КОНТРОЛИШЕ! Вероватно је то разлог два претходна коментара. А можда понекад укапирају да међу опозиционарима има ПАМЕТНИЈИХ И ПОШТЕНИЈИХ НЕГО МЕЂУ ЊИМА! ИЗГЛЕДА ДА СУ СЕ УМОРИЛИ…

  2. Gospodine Djilas ja mislim da bi najveci plus i podrska opoziciji bio da se Vi, Vuk Jeremić, Bosko Obradovic i sl. Povucete sa politicke scene. Vlast daje sasvim dovoljno argumenata bilo kome ko se pojavi da moze da je kritikuje. Vi gore pomenuti imate toliko putera na glavi da samo ove neodlucne terate u Vucicevo narucje ili u ne glasanje i ignorisanje.

  3. Ako su srpskoj politici potrebni časni i pošteni ljudi, zašto se ti baviš politikom ?

Comments are closed.