DJB predao izbornu listu: Za suverenističku opciju u Skupštini

2
Foto: Printscreen Youtube

Predstavnici Pokreta “Dosta je bilo” (DJB) predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu grupe gradjana “Suverenisti”, sa 11.300 potpisa podrške gradjana, za učešće na parlamentarnim izborima 21. juna.

Predsednik DJB Saša Radulović izjavio je da su nosioci liste, sem njega, i funkcioneri pokreta Branka Stamenković, Vojin Biljić i Hana Adrović.

Radulović je izjavio da je ta lista otvorena za sve suvereniste, navodeći da je učešće na izborima način da ta opcija ostane u Skupštini.

“Srbija polako postaje kolonija za jeftinu radnu snagu kojom se upravlja iz Nemačke. Berlin neguje i poziciju i opoziciju u Srbiji, na način kako je to radio u Severnoj Makedoniji”, rekao je Radulović.

On je naglasio da je DJB suverenistička opcija, što znači da će se zalagati da gradjani odlučuju o sudbini svoje države a ne neko van zemlje, kao i da se zalaže za zemlju u kojoj  svi gradjani imaju privilegiju u odnosu na stranke.

“Evropska unije je globalistički projekat koji je loš za gradjane Srbije i Evrope”, naglasio je Radulović.

(beta)

2 KOMENTARA

  1. I ovi postadose naciJonalisti.Na listi im je i Mila Aleckovic,deklarisana ultranaciJonalistkinja,kcer Mire Aleckovic,komunisticke pesnikinje,koja je postala.svojevremeno,perjanica Slobodana Milosevica i njegov agitator.

  2. “On je naglasio da je DJB suverenistička opcija, što znači da će se zalagati da gradjani odlučuju o sudbini svoje države a ne neko van zemlje, kao i da se zalaže za zemlju u kojoj svi gradjani imaju privilegiju u odnosu na stranke.” Да, много лепо, само, сувереност у земљи са милијарду евра дефицита буџета и јавним дугом од преко 50% друштвеног производа, је врло магловита ствар. Таквима, па и њиховим суверенитетима, се претежно баве њихови кредитори. Али, авај, и посао ти је да продајеш маглу.

Comments are closed.