“Direktor novopazarske bolnice Meho Mahmutović jeste u bolnici zbog srčanih problema, ali nije hitno prebačen u Beograd…”

1
Foto: Printscreen RTV Novi Pazar

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović nije hitno prebačen za Beograd, kako su mediji ranije preneli, već se nalazi u bolnici u tom gradu.

Da je Mahmutović hitno je prebačen za Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, objavio je portal indeksonline.rs. Vest je potom potvrđena portalu Nova.rs iz Sandžačke demokratske partije, čiji je Mahmutović visoki funkcioner.

Međutim, Tanjug je stupio u kontakt s direktorom bolnice u Novom Pazaru koji je demantovao da je prebačen u Beograd. Tanjug je preneo da Mahmutović ima izvesne srčane probleme i da je zbrinut u toj medicinskoj ustanovi u Novom Pazaru.

Mahmutović je tegobe osetio posle teškog dana u Novom Pazaru u kojem je bio domaćin premijerki i ministrima Zlatiboru Lončaru i Rasimu Ljajiću, koji su posetili Opštu bolnicu u Novom Pazaru, kako bi se lično osvedočili o situaciji u tom gradu sa koronavirusom i da li bolnica ima dovoljno medicinske opreme i zdravstvenih radnika da se nosi sa njom.

Mahmutoviću se juče naglo pogoršalo zdravstveno stanje, a kako navodi indeksonline.rs, u pitanju su teški srčani problemi.

On je, podseća ovaj novopazarski portal, već imao jedan udes kao gradonačelnik Novog Pazara i od tada vuče posledice lošeg zdravstvenog stanja. Takođe, pre godinu dana, kako kažu, imao je i lakši infarkt.

1 KOMENTAR

  1. И,… неко ће да каже да Др. Мехо није носио маску ? Није се штитио по “препорукама” ? Не, Др. Мехо је све то поштовао, само је као и још скоро па 1.000 његових колега оболео као жртва недовољне заштите. Да ли ће група дилетаната окупљена под називом “Кризни штаб” и после овог, још једног, примера бити јасно у какву заблуду доводе људе, убеђујући их да су заштићени (само) маском ? Када ће коначно та “група”, осим што предлаже и кажњавање, коначно почети и сама да сноси и кривичну одговорност за оно шта изјављују ?

Comments are closed.