Direktor CIP-a o Trgu: “Nema govora o manjkavosti projekta”

2
FOTO TANJUG / TANJA VALIC

I dalje nije jasno ko je kriv što su po ulicama oko Trga Republike postavljene kocke po kojima ne može normalno da se kreće, a saopštenje direktora Saobraćajnog instituta CIP Milutina Ignjatovića ne doprinosi razjašnjenju zavrzlame oko loše urađenog kolovoza, piše kako prenosi Danas današnja „Politika”

Ignjatović je, povodom nekih izjava da odgovorni projektant nije hteo da potpiše izmene projekta na Trgu Republike, rekao da je svako rešenje koje taj institut uradi tehnički potpuno ispravno i da „nema govora o nekoj manjkavosti projekta“.

Posle ovakvog saopštenja zainteresovani deo javnosti može samo da bude još više zbunjen kada je reč o tome ko je krivac za loše urađene kolovoze. A da nešto nije urađeno kako treba, to je očigledno, konstatuje „Politika“. Majstori su i dalje na terenu i preslažu kocke po kojima je bilo nemoguće hodati, viziti bicikl, a nije bilo lako ni upravljati automobilom.

2 KOMENTARA

  1. “- Dragi sugrađani, teror nekompetentne većine mi građani Begrads trpimo sedam godina. Odćutali smo BG na vodi, Trg Slavija, gondolu na bedemima tvrđave, seču stotine stoletnih stabala, oćutali smo najveću pešačku zonu u Evropi, ukidanje Železničke stanice, transport eksplozivnih sredstava, pretvaranje ulica u kanjone bez sunca, odćutali smo ulice pretvorene u reke, vašarske novogodišnje svetiljke, najgori vazduh koji udišemo, smrad zbog nerešene kanalizacije, odćutali smo kad su nam oteli opšte dobro i prisvojili ga. Odćutali smo još mnogo toga ružnog i štetočinskog što nam gradska vlast radi. Naša Samoodbrana rešila je da ne ćutimo, nego da progovorimo urlikom! Da ukažemo na glavne krivce i da ih kaznimo. Kao glavne krivce proglašavamo Zorana Radojičića, gradonačelnika Beograda i njegovog zamenika Gorana Vesića i tražimo njihovu smenu. Pomozite nam da se to ostvari. Umesto da obrazlažemo ovu optužnicu, o svemu što gradonačelnik nije uradio i o svemu što je zamenik uradio, prođite Trgom republike i vidite šta smo platili 10 miliona evra i šta smo čekali sve to vreme – rekao je okupljenim građanima Milenković. “

Comments are closed.