(Beta) – Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas saopštio je danas da su veštačenjem demantovane tvrdnje tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da je prijatelj potpredsednika SSP Dejana Bulatovića ispisao pretnje na njegovoj kući.

Početkom oktobra na kući Bulatovića ispisani su grafiti sa pretećim porukama, a za to je osumnjičen prijatelj Bulatovića, Zoran Radmilović i on je u pritvoru proveo 30 dana.

Na konferenciji za novinare Djilas je saopštio da je veštačenjem utvrdjeno da boja koja je pronadjena u kući Radmilovića, boja na četkama i boja na dukserici ne odgovaraju onoj na kući Bulatovića.

„Stefanović je izgovorio laž namenjenu tome da se Radmilović označi kao krivac. Prošao je torturu u policiji – šamaranja i nudjen mu je novac da mu prizna“, naglasio je Djilas.

Djilas je najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića i drugih odgovornih, ali je dodao da ne očekuje da će za vreme trenutne vlasti to biti rešeno.

„Svima garantujem da će posle promene vlasti u skladu sa zakonima odgovarati pred pravosudnim organima. Odgovaraće za pokušaj uništavanja života jednog čoveka“, naglasio je on.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.