Đilas: Preklinjem vas da se zaustavite i smirite strasti. Cilj je svima isti, metode su drugačije…

5
Foto: Nedeljnik

Predsednik Stranke slobode i pravde, i predsedavajući Saveza za Srbiju, Dragan Đilas pozvao je na “smirivanje strasti opoziciji napominjući da zajednički politički protivnik i Demokratske stranke i Dveri i svih u opoziciji jeste režim Aleksandra Vučića”.

“Zbog svih koji su danas obespravljeni i poniženi, zbog svih koji odlaze iz Srbije, zbog svih koji ostaju i ne predaju se, preklinjem sve članove rukovodstava svih stranaka članica SZS, kao i svih drugih opozicionih stranaka i pokreta da se zaustave. Da prestanu da napadaju jedni druge, da dovode u pitanje odluke koje smo doneli, da počnu da poštuju tudje stavove i da se uzdrže od toga da svojim izjavama idu naruku Vučiću”, rekao je Đilas za list “Danas”.

Poručio im je: “Da bismo zadobili poverenje gradjana, ne smemo nijednim svojim postupkom da zaličimo na one protiv kojih se borimo”.

“Znam da i profesor Mićunović i Obradović imaju isti cilj, ali različite načine za njegovo ostvarivanje. Ali to ne sme biti razlog da onima koji su protiv nas dajemo materijal da se raduju. Što pre to shvatimo, pre ćemo pobediti ovo zlo koje je nad nama”, naglasio je Đilas.

5 KOMENTARA

  1. Pratim citam slusam i saljem bombasticnu poruku ili preporuku bez straha a ona glasi. Sada trenutno na vlasti su oni koji jedino mogu da spase srbiju ako je to jos moguce.Svi ovi kostopleri iz opozicije su najveci neprijatelji srbije i njima je u interesu da sruse ovu pravu narodnu vlast zato narod srbije treba da prepozna ove koji svakodnevno izlaze na ulice da su to oni koji srbiju vode u propast. Narode srbije osvesti se i ove iz opozicije vise ne slusajte uvek glasajte za VUCICA jer u protivnom nestat ce te sa karte ako on ode. Toliko tvornica i novih radnih mesta samo on moze da stvori verujte mi takvog vise necete imati cuvajte ga jer ako on ode ovi ce vas rasparcati za pola godine . U sestom mesecu dolazim u SRBIJU i moja izjava bit ce jos veca i bolj voli vas vas CIKA NESO iz kanade

  2. cilj je da se ti dočepaš vlasti , nemoj narode ovoga jer on je svoje pokazao , bio bi to loš izbor

  3. Prvi put se ne slažem sa Đilasom. Prava srbska opozicija mora da izađe na izbore u DVE kolone (centar-levo i centar-desno) i da zajedno osvoje preko 35% glasova (1,2 miliona), i posle da ponude malim strankama (koje uđu u Parlament) da formiraju vladu. Vladajuća crveno-crna koalicija Vučić-Dačić više neće imati ovakve velike afere , zato svi koji su za opoziciju moraju izaći na izbore !

Comments are closed.