Đilas odgovorio Ćuti na poziv za protest: “Zajednička borba za očuvanje Makiša”

0
(BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV)

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas odgovorio je na poziv Aleksandra Jovanovića Ćute i najavio da će se pridružiti sutrašnjem protestu na Makišu povodom početka radova na izgradnji metroa

Lider SSP-a podelio je poziv vođe Ekološkog ustanka preko Tviter naloga i poručio da „SSP prihvata poziv za sastanak i zajedničku borbu za očuvanje Makiša“.

Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je sve građane, opoziciju i medije da se priključe sustrašnjem ustanku najavljenom za 12 sati, kako bi se suprotstavili početku izgradnje metroa na Makišu. Danas su na mesto gde je planiran početak radova prisprele mašine.

“Ekološki ustanak će sutra u 12 sati biti na Makišu. Pozivamo sve koji za sebe kažu da su opozicionari, i Đilasa, i Jeremića i sve koji pretenduju da idu na izbore i sve koji kažu da brane javni interes, takođe i sve pokrete, aktiviste, građane i organizacije civinog društva da se uključe u odbranu Makiša. Ljudi, moramo da odbranimo pravo Beograđana na pijaću vodu”, poručio je Aleksandar Jovanović Ćuta.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime