Đilas o novoj Skupštini Beograda: “Očekujem da mandat traje šest meseci”

1
Foto: Igor Pavićević

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da očekuje da mandat novog saziva Skupštine grada Beograda bude oročen na šest meseci, da zatim bude raspušten i da se nakon toga raspišu novi izbori.

Na pitanje novinara u prostorijama SSP kakvu saradnju očekuje u novom sazivu, Đilas je rekao da je „saradnja malo prejaka reč“, posebno u situaciji kada se ne zna da li će taj parlament izgledati kao do sada, prenosi N1.

„Bilo bi vrlo dobro i lekovito za naše društvo da se neke teme, koje su nametnute, ponovo razmotre, poput beogradskog metroa. Da se napravi jedna velika javna rasprava u kojoj bi stručnjaci rekli svoje i da se nađe rešenje koje je najbolje za Beograđane. Vidimo da će da se menja, jer je predsednik rekao da će metro da prođe kroz železničku stanicu Prokop“, rekao je on.

Dodao je i da ne očekuje promene u narednih šest meseci u gradskim preduzećima i apelovao na rukovodioce gradskih toplana da naprave rezervne opcije u slučaju krize sa gasom.

1 KOMENTAR

  1. “Vidimo da će da se menja, jer je predsednik rekao da će metro da prođe kroz železničku stanicu Prokop“, rekao je on.” “Мења” се на исти начин на који је Стаљин нацртао трасу “Транссибирске” железнице. На правој деоници, један полукруг у сред недођије је само линија око његовог палца који му је спао са лењира.

Comments are closed.