Doskorašnja državna sekretarka u MUP Srbije Dijana Hrkalović povukla je tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, preneo je N1.

Trifunović je na svom Tviter nalogu objavio rešenje Prvog osnovnog suda u kom se navodi da je Hrkalovićeva,  podneskom od 30. maja, povukla tužbu. Sud je naložio da Hrkalovićeva tuženom Trifunoviću mora da isplati 6.000 dinara na ime troškova postupka.

Hrkalović je tužila Trifunovića jer je na opozicionom skupu u Knjaževcu, kako je navela, rekao da se ona „zabavlja sa čovekom koji diluje drogu“. Ona je, najavljujući tužbu, navela da, imajući u vidu posao koji je tada obavljala, „takve optužbe na njen račun ne smeju ostati bez sudskog epiloga“.

Komentarišući povlačenje tužbe, Trifunović je na Tviteru napisao: „Dijana srce, zašto? Ja sam se baš spremio da dokažem sve navode“.

Podsetimo, Hrkalović ne obavlja dužnost državnog sekretara MUP-a od 30. maja, posle pet godina saradnje sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.

„Koliko mi je poznato, ona trenutno nije radnik nijednog drugog državnog organa. Sve ostalo je njena privatna stvar i nema veze sa radom države“, izjavio je početkom juna Stefanović.

On je dodao i da ne zna da li je ona član nekog drugog preduzeća, kao ni da li odlazi u diplomatiju, kako su mediji objavljivali. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.