Demi Mur otkrila da je bila silovana sa 15 godina: Glumica u memoarima govori o gubitku deteta, borbom sa zavisnošću i burnim vezama sa bivšim supruzima

0
Foto Profimedia

Demi Mur (56) je u svojim memoarima “Inside Out” otkrila da je sa 15 godina bila žrtva silovanja, ali i da je kasnije bila zavisna od lekova i alkohola.

Glumica je u svojim memoarima odlučila da progovori o seksualnom napadu na nju, piše Njujork tajms. U knjizi je reč o njenom životu od detinjstva pa sve do danas.

Mur je osamdesetih bila na odvikavanju od droge i alkohola, a da je u januaru 2012. doživela napad usled drastičnog gubitka težine i da je posle hospitalizacije ponovo otišla na odvikavanje, piše magazin Pipl.

U knjizi koja izlazi krajem septembra otkriće detalje o burnom životu i braku sa poznatim glumcem Brusom Vilisom, ali i o braku sa mlađim glumčem Eštonom Kučerom. Rekla je da su je memoari učinili veoma ranjivom i da je dok je radila na projektu otkrila mnogo toga još o sebi.

“Uzbudljivo je, ali sam se osećala veoma ranjivo. Morala sam da saznam zašto to želim da uradim, jer nije to posledica mog uspeha. Više je reč o buđenju nego o povratku“, izjavila je Demi, prenosi B92.

U memoarima je otkrila srceparajuću tajnu, a to je borba sa krivicom zbog pobačaja i gubitka bebe u braku sa Eštonom Kučerom. Priznala je da je izgubila bebu 2005. godine u šestom mesecu trudnoće kada je imala 42 godine, a Ešton 27. Planirali su da bebi daju ime Čeplin Rej, a njih dvoje su ostali zajedno još 6 godina posle tog događaja, ali su se ipak rastali 2011. godine i razveli godinu dana kasnije. Tada se njena zloupotreba vikodina, alkohola i marihuane intenzivirala i kasnije je ponovo otišla na odvikavanje. Podrška su joj bile i njene ćerke Rumer (31), Skaut (28) i Talula (25) koje je dobila u braku sa glumcem Brusom Vilisom.

Mur je za Nujujork tajms takođe rekla da je pomagala ocu da spreči njenu majku da izvrši samoubistvo pošto je to nekoliko puta pokušala, a da je potom, kada su se njih dvoje razveli, otkrila da on ipak nije bio njen biološki otac.