Holivudska glumica Demi Mur nedavno je opet šokirala javnost kada je otkrila detalje iz svog ljubavnog života sa nekadašnjim partnerom glumcem Eštonom Kučerom u svojoj knjizi „Inside out“ . Ona je, naime, otkrila ne samo da ju je Ešton varao, već i da ju je često nagovarao na seks utroje, kao i da je na to nevoljno pristajala, preneo je Enews.

„Htela sam da mu pokažem da mogu da budem zabavna, ali sada znam da je to bila greška“, napisala je Demi.

U memoarima je otkrila srceparajuću tajnu, a to je borba sa krivicom zbog pobačaja i gubitka bebe u braku sa Eštonom Kučerom. Priznala je da je izgubila bebu 2005. godine u šestom mesecu trudnoće kada je imala 42 godine, a Ešton 27. Planirali su da bebi daju ime Čeplin Rej, a njih dvoje su ostali zajedno još 6 godina posle tog događaja, ali su se ipak rastali 2011. godine i razveli godinu dana kasnije. Tada se njena zloupotreba vikodina, alkohola i marihuane intenzivirala i kasnije je ponovo otišla na odvikavanje. 

Glumac je na sve to, kako prenose mediji, odgovorio jednim tvitom.

„Hteo sam da tvitnem nešto loše, ali sam onda video svog sina, ćerku i ženu i izbrisao sam ga“, napisao je glumac i stavio uz tvit emotikon srca.

„Život je dobar“, dodao je. Čini se da je ovo bio odgovor na sav prljav veš koji je iznela Demi Mur u knjizi „Inside out“, prenosi Enews.

Demi je rekla nedavno da je „nervozna“ zbog ljudi o kojima je pisala u u svojoj knjizi. Inače, zvezda kaže da je pisanje ovih memoara za nju bilo isceljujuće „putovanje“.

„Definitivno bih volela da se vidim sa njima (bivšim muževima) pre nego što knjiga izađe. Ne želim da bilo ko ispadne loš zbog onoga što sam napisala“, rekla je Demi Mur.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.