Demi Mur izdaje knjigu o svom životu: O propalim brakovima, zavisničkoj prošlosti i opstanku

0

Poznata holivudska glumica Demi Mur imala je veoma buran i interesantan život, prešla je trnovit put do “zvezda”. Poslata je poznata već sa 17 godina, a iza sebe ima tri braka.

Mur (56) je odlučila da iskreno o svom turbulentnom životu progovori u knjizi “Inside out”.

Prema rečima izvršnog urednika magazina Harper, knjiga će biti ona koja će iznenaditi i pokrenuti čitaoce.

Knjiga će izaći u septembru, a u njoj će Demi, navode izvori, opisati borbu sa zavisnošću i traumu iz detinjstva, prenosi B92.

Odrasla je uz oca zbog kojeg su se često selili po SAD, pre nego što je izvršio samoubistvo dok je Demi bila veoma mlada.

Njena majka je imala dosije u policiji jer su je često hapsili zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanja požara.

Sve to, uz zdravstvene probleme koje je mlada Demi imala, uticalo je na njenu burnu prošlost. Napustila je srednju školu, drogirala se i mlada udala. Sve to će se naći u knjizi koju priprema holivudska glumica.

Biće i reči o njena tri propala braka. Sa 17 godina, upoznala je muzičara Fredija Mura, sa kojim je napisala tri pesme i udala se 1980. godine. Bili su u braku pet godina.

Dve godine kasnije, udala se za Brusa Vilisa sa kojim je provela 13 godina u zajednici. Sa njim ima troje dece – Rumer (30), Skaut (27), Talula (25).

Pet godina kasnije, tačnije 2005. godine udala se za glumca Eštona Kučera od kojeg se razvela sedam godina kasnije.

“Inside Out je pre svega ženska priča, to je priča o ženi koja je slučajno postala jedna od najpoznatijih glumica svih vremena… Mislim da će čitaoci biti iznenađeni ovom knjigom”, rekla je Dženifer Bart, izvršni urednik “Harpera”.

Dodala je da je to priča o opstanku, uspehu, predaji, ali i borbi.