Delez Srbija imenovala novog člana Izvršnog odbora

  0

  Kompanija predstavila novog potpredsednika ljudskih resursa i organizacionog razvoja

  Kompanija Delez Srbija, lider na tržištu maloprodaje i, sa više od 13.000 zaposlenih, najveći privatni poslodavac u zemlji, imenovala je novog člana Izvršnog odbora, Marka Babića, koji će sa pozicije potpredsednika od 19. aprila voditi tim za ljudske resurse i organizacioni razvoj.

  Više od 15 godina uspešne karijere Marka Babića iz oblasti ljudskih resursa, kao i liderski pristup menadžmentu razvojnog potencijala ljudi, biće značajna podrška strategiji kompanije i zaposlenima. Marko poseduje iskustvo u različitim industrijama, a iza njega su i brojni uspešno realizovani projekti sa fokusom na razvoj i zadovoljstvo zaposlenih.

  Tokom dugogodišnje karijere uticao je na izgradnju menadžerskih timova, sticanje talenata i napredovanje u karijernom razvoju zaposlenih, kao i na jačanje korporativnih kultura kompanija koje promovišu najbolje prakse i motivišu na pružanje doprinosa svih pojedinaca koji timski ostvaruju zapažene rezultate.

  “Maloprodaja je konkurentna i dinamična industrija i naše tržište je u punom razvoju, a pozicija odličnog lidera sektora za ljudske resurse je od ključnog značaja za poslovanje sistema koji je fokusiran na ljude. Iz tog razloga sam izuzetno srećan i ponosan što sam u prilici da najavim da će Marko Babić voditi tim za ljudske resurse i organizacioni razvoj kompanije Delez Srbija. Marko će, osim lokalne pozicije u Srbiji, biti i deo evropskog HR tima. U ime celog tima, kao i lično Marku želim puno uspeha u poslu”, istakao je Jan-Vilem Dokhejr, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

  Marko Babić je osnovne studije završio na Fakultetu organizacionih nauka, na kome je i odbranio master diplomu iz oblasti ljudskih resursa.