Dejan Vuk Stanković otkazao učešće u “Utisku nedelje”

6
Foto Screenshoot

Dejan Vuk Stanković, politički analitičar, otkazao je učešće u emisiji Olje Bećković “Utisak nedelje” iako je njegovo gostovanje bilo najavljeno, a reklama za emisiju emitovana više puta u medijima.

Kako je za Nedeljnik potvrdila Olja Bećković, Stanković je najpre pristao da gostuje u njenoj emisiji, da bi potom iznenada otkazao učešće.

Najavljeni gosti za ovu nedelju, pored Stankovića, još su i profesor Vladeta Janković i kolumnistkinja Nedeljnika Ljiljana Smajlović.

6 KOMENTARA

  1. I TREBA DA OTKAZE, NE ZASLUZUJE NI DA IDE KOD OLJE JER JE JEDAN REZIMSKI PRICALICA, NIKAKAV ANALITICAR, JA SAM BOLJI JER IMAM 72. G. PENZ. PRIVREDNIK, SVE BOLJE ZNAM I BOLJE PROCENJUJEM. ON, RADUN, ANDJELKOVIC I JOS DVA TRI PREDSTAVLJAJU SRPSKE ANALITICARE, NEDAJ BOZE IMAMO MNOGO PAMETNIJIH I REALNIJIH.

  2. Shvata da bi ga bio blam kad mu se obrazlozi kojim sve postupcima trenutna vlast vredja ljudsku inteligenciju, a on to pritom maksimalno podrzava. Sramota je to kada ljudi zbog licnog benefita pristanu da budu ono sto nisu, dno dna.

  3. Боже штета, један самозвани аналитичар неће у емисију. Ма коментари и оцена друштвено политичке ситуације су на нивоу средњошколца, а мисли да је велики зналац.

Comments are closed.