Degenek i Lazetić iz Zvezde specijalni gosti na otvorenom času fudbala na Zvezdari – Prijave još traju!

Nastavlja se Mozzartov projekat Besplatnih škola sporta, a na terene FK Mladi Mabat stiže i dupla kruna! Kompanija Mozzart i Trening plus pozivaju sve roditelje da što pre prijave decu od 7 do 12 godina na mail besplatneskolesporta@mozzartsport.com

0
Fotografije: Mozzart

Fudbal je uživo još lepši nego na igricama! Mnoga deca to dobro znaju, ali nemaju svi roditelji mogućnost da ih upišu u klub i da plaćaju treninge zato kompanija Mozzart nastavlja projekat besplatnih škola sporta!

Stručni tim i trenersku ekipu škole Trening plus, uz pomoć Miloša Degeneka i Marka Lazetića iz Zvezde, na otvorenom času 12. septembra izabraće najtalentovanije klince koji će dobiti priliku da šest meseci besplatno treniraju. Osim toga, za sve mališane se sprema i veliko iznenađenje jer će specijalno za njih prvotimci crveno-belih doneti i dva pehara – trofeji Kupa Srbije i Super lige.

Prvi ispit mali šampioni Mozzarta koji treniraju od aprila već su uspešno položili i sada je vreme za nove izazove! Oni će od ove jeseni imati priliku da se takmiče sa svojim vršnjacima u ligi Fudbalskog saveza Beograda, a kako je projekat doživeo veliki uspeh ova ekipa traži i pojačanje!

U ovom prelaznom roku, bitna je samo želja, volja, strast, talenat i upornost! Besplatna škola fudbala prima drugu generaciju, tako da kompanija Mozzart i Trening plus pozivaju sve roditelje da što pre prijave decu od 7 do 12 godina na mail besplatneskolesporta@mozzartsport.com.

Polaznici školice dobiće priliku i da se takmiče sa svojim vršnjacima, oni će dobiti i kompletnu opremu koja im je potrebna za trening!

Inspiracija za ceo projekat potekla je od školice Trening plus koja je i partner kompanije Mozzart u ovoj akciji. Oni su zajedno ovog proleća pokrenuli prvu školicu fudbala iz koje su najbolji otišli na kamp Deki 5, a na prvom treningu se osetili kao reprezentativci, jer ga je vodio – selektor lično! Dragan Stojković Piksi, peta Zvezdina zvezda, pripadnik čuvene generacije koja je osvojila Ligu šampiona, dao je tako vetar u leđa mladim talentima i podržao projekat regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću.

Podsetimo, Mozzartova besplatna škola sporta je projekat pokrenut ove godine kada je oko 300 dece dobilo šansu da se oproba na terenu bez plaćanja članarine. Nakon fudbala, košarke, odbojke i rukometa, besplatna škola je pokrenuta i za tenis. Akciju su podržali mnogobrojni sportisti među kojima su Aleksandar Katai, Vesna Čitaković, Željko Rebrača, Stefan Jović, Ratko Nikolić, Dragan Škrbić, Vladimir Cupara, Viktor Troicki…