Fondacija Mozzart donirala 300.000 dinara za decu iz Kamenice

 

Da bi se savladale brojne prepreke u životu potrebna je snaga koju bodri velika volja, ali i preciznost da se pogodi prava meta, spretnost da se preskoči barijera, brzina da se istrči poligon, i na kraju podrška prijatelja i iskren zagraljaj kada medalja zasija oko vrata. I to ne bilo kakva medalja – već medalja humanosti koju su osvojili brojni mališani, jer su uspešno savladali sve prepreke tokom dečje trke na Invictus challenge by Mozzart na Štrandu. Za svakog mališana koji je uspešno istrčao specijalni poligon Fondacija Mozzart donirala je sredstva, a u ukupnom skoru prikupljeno je 300.000 dinara za Dečije selo „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fondacija Mozzart (@mozzartfondacija)

Hrabri tim „Nepobedivi“ predvodili su mališani koji su pokazali veliko srce i ono što je najvažnije – pružili su podršku drugarima kojima je neophodna pomoć za normalan život i odrastanje. Dodatan povod da trka bude posvećena mališanima iz Kamenice bio je mesec jun kada se obeležava niz praznika posvećenih deci i borbi protiv nasilja nad decom.

Humanitarne akcije postale su sastavni deo Invictusa zahvaljujući Fondaciji Mozzart i prijateljstvu koje traje već tri godine. Tokom ovog perioda brojne donacije uputili su na razne adrese uglavnom ekoloških udruženja, a ove godine OCR ligu smo tradicionalno započeli na Petrovaradinu kada su tokom trke nagradili učešće svih takmičarki i donaciju prosledili Sigurnoj kući u Novom Sadu. Sada pomoć stiže na adresu mališana iz Sremske Kamenice, a u istom ritmu nastavljamo i u narednom periodu da zajedno negujemo sportski duh“, istakao je Nedeljko Rodić, iz organizacije Invictus.

 

 

„NEPOBEDIVI“ OSVOJILI ŠTRAND

 

 

Osim mališana tim „Nepobedivi“ okupio je i zaljubljenike u OCR ligu na Štrandu. Brojne prepreke u stilu Survivora, uz stalnu promenu podloge sa trave na pesak pa zatim u vodu, uspon konopcem uz Most slobode, karike, kotrljanje guma duž Štranda, preskakanje drvenih greda i provlačenje ispod mreže bili su samo neki od izazova koje su takmičari uspešno savladali na najlepšoj plaži na Dunavu.

 

 

Mozzartov tim „Nepobedivi“ demonstrirao je nepobedivi mentalitet i fizičku spremnost, kao i timski duh koji prevazilazi sve prepreke i izazove iz godine u godinu. Naredna avantura sve ljubitelje OCR trka, adrenalina, sporta, ali i druženja i dobre zabave, očekuje za manje od mesec dana na Kopaoniku gde će se popularna sportska manifestacija Invcitus challenge by Mozzart po drugi put održati.

 

Foto: TouchNtouch produkcija 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.