Supruga američkog predsednika Donalda Trampa Melanija Tramp, ponovo se našla na udaru kritike korisnika društvenih mreža zbog objave da već sada bira ukrase za jelku.

Zbog svoje nedavne objave na Tviteru Melanija je izazvala burnu reakciju tviteraša. Melanija je već sada objavila da je počela sa pripremama za Božić, što je naljutilo tviteraše.

„Počeli smo sa planovima za Božić u Istočnom krilu Bele kuće. Radujem se što ćemo u narednim mesecima podeliti sa vama našu konačnu viziju ove jedinstvene tradicije“, stoji u tvitu objavljenom 24. jula uz par fotografija Melanije kako razgleda božićne ukrase.

Zbog ove objave, tviteraši su joj uputili niz kritika.

„Deca bukvalno umiru zbog tvog muža, a ti umesto da potrošiš jedan minut vremena da im pomogneš, biraš božićne ukrase pet meseci ranije. Kakva si ti sprdnja od ljudskog bića“

„Da li si osudila rasizam svog muža ili si previše zauzeta planiranjem proslave Božića u julu?“

„E da mi je znati na čemu si ti“, „Nadaj se da ćeš još biti u Beloj kući za Božić“, bili su samo neki od komentara.

I prošlogodišnji božićni ukrasi Melanije Tramp u Beloj kući takođe su izazvali mnoštvo komentara, a najviše negativnih komentara bilo je upućeno na račun crvenih jelki.


Komentar(1)

  1. ana
    31. jula 2019. 11:03

    naši su govorili Čim stignu lubenice tu je i Nova Godina . POsleSv Ilije (2.avgust ) sunce sve milije a videli smo u prodavnici cveća da prave Bozićne venčiće

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.