Danilović o Teodosićevom izostavljanju sa spiska: “Možda je postojao prihvatljiviji način. Ta priča je završena…”

0
(BETAPHOTO/KKS/MN PRESS/Nebojsa Parausic)

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović je u ponedeljak u Beogradskoj areni govorio novinarima o predstojećim obavezama nacionalnog tima, ali i o Milošu Teodosiću čijih se usluga odrekao Svetislav Pešić.

Pešić je kazao da Teodosić ne igra u reprezentaciji jer smatra da ima drugih igrača koji će dati više od njega u igri ekipe, kao i da ne može da mu ponudi isti status kakav je do sada imao.

Predsednik KSS Predrag Danilović je izneo svoje mišljenje o ovoj situaciji.

„Selektor je razjasnio neke stvari, moje mišljenje je da je možda postojao način za prihvatljivije rešavanje ovog problema. To je moje mišljenje, ta priča je završena. Okrećemo se sledećim utakmicama i ono što je bitno je da imamo mir u ekipi i da cela nacija stane iza ovih momaka. Da ne budemo kao po navici destruktivni nego da to radimo na način na koji smo do sada radili, a to je da svi zajedno budemo uz ove momke“, rekao je Danilović, prenosi Sport Klub.

On je dodao da je pitanje za selektora Pešića da li će Teodosić ponovo nekada biti u reprezentaciji, a takođe je poručio da Srbiju očekuju jake pripremne utakmice i veoma bitni mečevi sa Grčkom i Turskom u kvalifikaicijama za Svetsko prvenstvo.